Hi! Ik ben Cindy Todirijo, het gezicht achter de camera..

Vroeger.. was ik al dol op fotografie en fotoshoots en daar is na al die jaren niets aan verandert.. oftewel ik sta zelf ook heel graag voor de lens, maar ik sta er gelukkig ook graag achter. Waardoor ik mijn ‘werk’ met ontzettend veel plezier doe! Geen dag is hetzelfde bij mij in de studio.

Ik ben…

Dol op fotografie en vormgeving, creatief, een echte planner, assertief, geduldig met kinderen, flexibel zonder over mijn eigen grenzen heen te gaan, open, ik laat mijzelf zien in alles wat ik doe..

Elke dag is anders:

Geen dag is hetzelfde in de studio, vaak ben ik in de avond fotoshoots aan het bewerken en verschijnt er een glimlach op mijn gezicht terwijl ik het moment opnieuw beleef. Geen kind is hetzelfde, iedereen is anders en reageert anders.. ik kan wel zeggen dat ik een heel arsenaal aan trucjes heb moeten ontdekken om elk kind op zijn of haar eigen beste manier vast te mogen leggen. Een hele uitdaging kan dit soms zijn, maar zo leuk om dit te kunnen ontdekken. Ik probeer vanuit het kind te denken en het zo leuk en gezellig mogelijk voor hem of haar te maken, zodat de kinderen een leuke dag hebben gehad en de papa’s en mama’s thuis met een tevreden glimlach de foto’s bekijken van hun prachtige gezin.

Mijn eigen gezin:

Inmiddels ben ik al ‘bijna’ 10 jaar getrouwd met mijn man Ruud Todirijo, Ruud heeft een dochter uit een vorige relatie en ik heb daardoor dus een fantastische bonusdochter erbij van 14 jaar oud. Samen hebben wij dan nog 2 kinderen Duncan van 9 jaar oud en Hayleigh van 8 jaar oud. En wat ben ik trots op dit stel! Opgegroeid met de camera.. vooral de 2 jongste staan vaak model om het een en ander uit te testen en als er voorbeeldjes gemaakt moeten worden. Dit gebeurt niet altijd even makkelijk, ook die 2 hebben er niet altijd zin in.. en jullie willen al helemaal niet weten hoe gezellig het is om mijn man ook op de foto te willen zetten of als ik met verjaardagen een uurtje voordat de visite komt de camera pak en deze op zelfontspanner zet.. Meestal begint iedereen te zuchten en vervolgens roept mijn man.. ‘als jullie allemaal even snel doen wat mama wilt dan zijn we er tenminste weer vanaf’

Dus moeders.. als je man niet staat te springen om mee te gaan naar een shoot, laat staan dat die ook nog op de foto moet en daar niet echt een glimlach van op zijn gezicht krijgt.. dit is echt heel normaal.. er is nog nooit een man vrijwillig naar mijn studio gekomen hoor, don’t worry.. ik krijg hem wel op de foto!

Het leukste aan mijn ‘werk’:

Er zijn klanten die soms wel 4 a 5x per jaar komen met hun kinderen en andere komen jaarlijks terug voor een update van hun foto’s, maar met al deze gezinnen groei ik mee.. soms al vanaf de baby tijd en dat is toch fantastisch, deze kinderen komen binnen in de studio en ze zijn blij dat ze mij zien en ik dat ik hun zie, kom maar op met die dikke knuffels. Ik geniet hier echt van!

Ik vind het leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen, nu je dit gelezen hebt, heb je een heel klein beetje een beeld van mij gekregen.. degene achter de camera..Kijk rustig eens rond op mijn pagina en tussen de foto’s, ik ben benieuwd of mijn stijl jou aanspreekt. Ben je na je bezoek nog steeds enthousiast over mijn foto’s en wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

Liefs,

Cindy Todirijo