Codeless has been quietly but consistently building a powerhouse portfolio of web site design and marketing success.

Over mij

Hallo! Ik ben Cindy Todirijo. Welkom op mijn website

Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar een verhaal, de emotie achter het beeld. Hierbij spelen details een belangrijke rol. Fotografie is zoveel meer dan simpelweg de techniek begrijpen en het indrukken van een sluiterknop.

Fotografie is mijn passie, wat is begonnen als een hobby heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een professioneel resultaat. Wat ik al snel leerde is dat het grootste deel van goed en origineel fotograferen en het creëren van een eigen stijl niet veel te maken heeft met techniek maar vooral aan de kwaliteiten van de fotograaf. Het juist kaderen, uitwerken van ideeën, het juiste moment weten vast te leggen en niet te vergeten de sociale eigenschappen die nodig zijn voor het werken met mensen. Ik kijk anders door de lens, zie zoveel mogelijkheden en zoek altijd naar de juiste compositie, dit levert prachtige foto’s op.

Kijk rustig eens rond op mijn site Your Photo-art by Cindy Todirijo, ik ben benieuwd of mijn stijl jou aanspreekt. Ben je na je bezoek nog steeds enthousiast over mijn foto’s en wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

Alt Text

Wilt u ook een fotoshoot bij mij boeken?.

Boek hier uw fotoshoot